Om oss

Alle terapeuter som jobber hos Lindas Velvære Salong er dedikerte i faget sitt og ønske å gi deg best mulig opplevelse under behandlingen.

Lindas Velvære Salong AS består av to avdelinger og er drevet av Linda Gile. Salongen har til sammen sju ansatte. Vi dreiv avdelingen i Storgata i perioden mellom 21.mai 2008 og 20. september 2014. I desember 2014. åpnet vi avd. i Ålesund igjen som ligger i Kirkegata 13. Avdelingen i Langevåg ble startet 1. juni 2011.

På våre salonger kan vi tilby deg det meste innenfor velvære-behandlinger. 

Våre ansatte

Linda

Linda er daglig leder på begge salongene. Hun har flere års erfaring og er utdannet hudterapeut, massasjeterapeut, spaterapeut og negledesigner. Hun har studert ved Borgund vgs og Axelson Body Work School i Oslo.

Julianne

Julianne finner dere i vår avdeling i Langevåg. Hun har solid kompetanse og erfaring gjennom sine 17 år i bransjen som hud-,  fot-, og kroppsterapeut. Hun har studert hudpleie ved Sula vgs og fotterapi i Kristiansand. 

Jelena

Mathilde

Andrea

Vi er veldig opptatt av at kundene våre blir fornøyde og dermed velger oss også i fremtiden. Kom gjerne med en tilbakemelding til oss etter du har vært på behandling. Vi er veldig takknemlig for all ris og ros som vi får siden det er det som hjelper oss til å stadig bli bedre. 

Noen bilder fra vår avdeling i Langevågen