Behandlinger

Les mer om våre mest populære behandlinger under.

Hudpleie

Vi tilbyr ulike typer hudpleiebehandlinger utført med Dermalogica produkter (se egen prisliste). Dermalogica har fokus på sonebehandlinger på grunn av at huden i ansiktet har forskjellige områder som ofte krever ulike produkter.

Hudterapeuten tar hudanalyse og skreddersyr behandlingen individuelt til deg alt ettersom hvilken hudtype du har. Alle hudpleiebehandlinger inkluderer; dyprens, ansiktspeeling, massasje og maske. Våre lengste behandlinger på 70 min inkluderer også utklemning. Avslutningsvis legger vi, om ønskelig, en lett makeup fra Jane Iredale.

Madonna Oksygenbehandling

I avdelingen i Langevågen tilbyr vi Madonna Oksygenbehandling. Behandlingen gir nytt liv til hudcellene gjennom å tilføre huden et fuktighetsgivende serum i kombinasjon med 98% oksygen. Huden ser da yngre ut, blir roligere og får mer glød.

Denne behandlingen passer både for deg med tørr og sensitiv hud og for hud med urenheter og acne. Denne behandlingen kan også kombineres med hudpleiebehandlingen. Vi anbefaler en kur på 6 behandlinger for best mulig resultat, (utført over seks uker). Vedlikehold anbefales hver 4-6 uke for best resultat.

Manikyr

Vår manikyr innebærer; stell av neglebånd, filing og polering av negler, håndpeeling, neglebåndolje og håndkrem. Velger du Shellakk sitter denne i 8-14 dager. Hos noen kan Shellakken sitte i opp til tre uker, men dette bestemmes ut i fra neglekvalitet og livsstil.

Shellakken tørker på to minutter så du trenger ikke være forsiktig etter behandling. Når du ønsker å fjerne shellakken kan vi enten gjøre det i salongen eller du kan kjøpe middelet hos oss og gjøre det selv hjemme.

Pedikyr

Vår pedikyr innebærer; fotbad, filing av hard hud under føtter, klipping, filing og polering av negler, stell av neglebånd, neglebåndsolje og fotkrem. Ønsker du farge på neglene eller fransk lakk tilbyr vi Shellakk. På tånegler sitter Shellakk i hele seks uker.

Fotterapi

Julianne Fylling har hele 17 års erfaring som fotterapeut. Hennes fotterapi ligner på pedikyr, men den utføres med apparat. I tillegg kan fotterapeuten hjelpe deg med; inngrodde negler, fotvorter, liktorn, ekstra hard hud o.l. Julianne er i vår avdeling i Ålesund hver 2. torsdag. Resten av uken finner dere henne i vår avdeling i Langevågen.

Neglestøping

Vi forlenger neglene dine og legger på en forsterkende gelé med eller uten fransk tupp. Neglestøping varer i 3-4 uker. Etter dette bør etterfylling tas eller støpet fjernes. Varigheten på støpet er også avhengig av kvaliteten på neglene. Vi bruker syrefrie produkter i denne behandlingen som ikke påvirker dine egne negler.

Klassisk massasje

Hos oss kan du velge mellom Rygg-/nakkemassasje (25 min) og Full kroppsmassasje (50 min). Massasjen utføres med hender og vi tilpasser styrken etter ditt behov. Oljen vi bruker kan trygt brukes av gravide.

Steinmassasje

Du kan velge mellom Steinmassasje full kropp (80 min) og Steinmas-sasje rygg-/nakke (45 min). Vi benytter varme lavasteiner og massasjeolje som kan trygt brukes av gravide. Steinene varmer og mykner stive og anspente muskler slik at du kan slappe godt av under behandlingen. Steinene inneholder magnesium som virker positivt for ømme muskler og sener.

Spraytan

Denne behandlingen tilbyr vi i vår avdeling i Langevåg. Vi bruker spraytan fra Mandera som er basert på rød pigment. Det vil med andre ord se ut som om du har vært noen uker i varmere strøk. Vi tilpasser mørkhetsgraden etter dine behov og ønsker. Vi anbefaler våre kunder å skrubbe huden godt med peeling og å bruke bodylotion både to dager før og dagen før behandling. Vi anbefaler å ikke dusje på åtte timer etter en spraytanbehandling. Varigheten er 7-10 dager.

Velger du å gjøre en spraytan etterfyll (ca 1 gang pr uke) tilbyr vi denne til kr. 295,-.

Vipper og bryn

Hos oss kan du velge mellom punktvipper (30 min) og single vipper (2,5 timer). Punktvipper består av ti hår festet i samme punkt. Punktvipper varer i ca. en uke. De passer godt til en fest, bryllup eller en kort ferie. Du kan velge mellom tre ulike lengder på vippeextensions som vi tilpasser etter ditt ønsker. Single vipper limes på individuelt med ett og ett hårstrå. Disse er en mer permanent løsning da de har en varighet på ca. fire uker. Her kan du velge mellom fem ulike lengder og to tykkelser.

Denne behandlingen passer utmerket hvis du foretrekker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre og gi mer volume uten bruk av vippeextensions. Gir et vakkert, åpent blikk. Holdbart opp til 6-8 uker.

Vi oppnår den perfekte fargenyansen for deg ved å tilpasse vippe- og brynfarge etter ønske og behov ved hjelp av det store fargeutvalget vårt fra Fred Hameltens eksklusive permanentfarger. Varigheten på brynfargen er 3-4 uker. Varigheten på vippefargen er 3-6 uker.

Kroppspeeling og kroppsmaske

Vi fjerner døde hudceller med en skrubb fra Dermalogica etterfulgt av en fuktighetsgivende innpakning som avsluttes med en nærende bodylotion. Behandlingen passer fint før og etter syden, før fest eller bryllup, før spraytan og generelt for å holde huden frisk og smidig.

Voksing

Hårfjerning med voks er en fin og effektiv måte å bli kvitt uønsket hårvekst. Den optimale lengden for hår som skal vokses er 0,5 – 1 cm. Det tilsvarer ca. 2-3 uker med hårsparing. For å oppnå best mulig resultat anbefaler vi å skrubbe huden som skal vokses med peeling dagen før behandling. Det er også lurt å skrubbe huden jevnlig etter hårfjerningen for å forebygge inngrodde hår. Vi har egne peelinger som du kan kjøpe hvis du ønsker det.

Botox og fillers

Vi tilbyr en rekke ulike behandlinger innen botox og fillers både for kosmetiske og medisinske behandlinger. Disse behandlingene blir utført av helsepersonell med mange års erfaring. Ta kontakt med hudterapeut Julianne Fylling ved avd. i Langevåg på tlf 70 19 46 01 for informasjon og spørsmål.

Choose What's Right for You

More Types of Massage