Ansatte

Untitled-8.jpg

Ansatte

Terapeutene som jobber hos Lindas Velvære Salong er dedikerte i faget sitt og ønske å gi deg best mulig opplevelse under behandlingen.
linda.jpg


LINDA GILE
Linda er daglig leder på begge salongene. Hun har flere års erfaring og er utdannet hudterapeut, massasjeterapeut, spaterapeut og negledesigner. Hun har studert ved Borgund vgs og Axelson Body Work School i Oslo.
DSC_0592.JPG

JULIANNE FYLLING
Julianne finner dere i vår avdeling i Langevåg. Hun har solid kompetanse og erfaring gjennom sine 17 år i bransjen som hud-,  fot-, og kroppsterapeut. Hun har studert hudpleie ved Sula vgs og fotterapi i Kristiansand. 
DSC_0563.JPG

SANDRA GODØ EILERTSEN
Sandra har jobbet i vår avdeling i Ålesund siden 2010. Hun er utdannet hudterapeut, massasjeterapeut, spaterapeut og negle-designer. Hun har studert ved Borgund vgs.
DSC_0842_1__henriette.jpg

HENRIETTE HOLM
Henriette begynte å jobbe hos oss i 2014. Hun jobber både på vår avd. i Langevåg og i Ålesund. Henriette er ansatt hos oss som både hudterapeut, massasjeterapeut, spaterapeut og negledesegner. Hun har tatt sin utdannelse ved Borgund vgs. 
DSC_0581.JPG

RUTH HELENE SÆTEREÅS
Ruth har jobbet i vår avdeling i Ålesund siden 2009. Hun har studert ved Borgund vgs og er utdannet hudterapeut som har spesialisert seg innen ansiktsbehandlinger.
DSC_0539.JPG

VILDE ELISABETH REMMEN
Vilde har siden 2012 jobbet i vår avdeling i Ålesund. Hun er utdannet ved Borgund vgs og jobber hos oss som hudterapeut, massasjeterapeut, spaterapeut og negledesigner.
DSC_0834.JPG


PIA NICOLINE GJELSTEN
Pia har jobbet i vår avdeling i Ålesund siden sommeren 2014.
Hun er utdannet ved Borgund vgs og  jobber hos oss som
hudterapeut, massasjeterapeut og spaterapeut.
UserImageRetrieverServlet.jpeg

NATALYA SYLVESTERSEN
Natalya har gått Cancam skole i 2009. Hun har jobbet på Cancam frisørsalong i Brattvåg fra 2010 fram til 2016 og har bla. a. vunnet flere 1. plass priser i ulike frosørkonkuranser.